« terug naar vorige pagina

Akkelien de Vries

Mijn naam is Akkelien de Vries, sinds een paar jaar woon ik met mijn gezin in Deventer.

In 2011 ben ik afgestudeerd als arts in Utrecht en ben ik begonnen met de opleiding tot tropenarts. Tijdens de opleiding heb ik als arts gewerkt bij de chirurgie en gynaecologie en later ook kortdurend bij het consultatiebureau.

Na de tropenopleiding heb ik 3 jaar met heel veel liefde gewerkt als tropenarts in Zuid Afrika. Ik werkte daar in kleine ziekenhuizen waar ik veel spoedeisende hulp verleende en keizersnedes verrichtte, maar met name heel all round bezig was. We hebben daar met heel veel plezier gewoond en gewerkt! Nadat mijn zoontje daar geboren was hebben we besloten om weer terug te gaan naar Nederland.

In 2018 ben ik begonnen met de huisartsopleiding in Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik mij verdiept in preventieve zorg, leefstijlgeneeskunde en Positieve Gezondheid (www.iph.nl). Focus dus op gezondheid ipv ziekte. Mijn passie is om mensen in hun kracht te zetten om zelf stappen te zetten naar een gezonder leven.

Ik zie u graag op mijn spreekuur op woensdag of vrijdag.