« terug naar vorige pagina

Emel Biçer-Findik

Huisarts

 

Mijn naam is Emel Biçer-Findik. Ik ben geboren in Nijmegen, opgegroeid in Amersfoort en opgebloeid in Deventer. De geneeskunde opleiding en daarna de huisartsenopleiding heb ik in Nijmegen gevolgd.
Tussentijds heb ik gewerkt als zaalarts op de kinderafdeling in Almelo en als arts van verschillende afdelingen van verpleeghuis Carinova St. Jozef (en andere locaties) in Deventer. Na de huisartsenopleiding
ben ik in diverse huisartsenpraktijken en op de spoedpost gaan werken. Tevens heb ik  2 jaar lang als docent voor geneeskundestudenten in het UMC St. Radboud gewerkt.

Wat ik gedurende mijn opleidingen en loopbaan heb geleerd is dat ik graag met mensen werk en dat ik het fijn vind om mensen verder te helpen. Hierin vind ik het belangrijk dat een huisarts betrokken en goed
bereikbaar is. Ook is goed luisteren en informeren erg belangrijk. Dit probeer ik dan ook dagelijks te realiseren voor mijn patiënten.

Dokter Teunissen is een huisarts waar ik goed mee kan samenwerken. Hij heeft mij ondersteund in de opbouw van mijn eigen praktijk en zo kan ik voorzien in de vraag naar huisartsenzorg in de regio Deventer. 

Er is een fijne samenwerking ontstaan. Bij mijn afwezigheid zal dokter Teunissen voor mij waarnemen.

Mijn praktijk groeit hard maar u kunt zich nog inschrijven, als u nieuw in onze regio komt wonen. Ook mensen die woonachtig zijn binnen de postcode 7416 kunnen zich nog inschrijven.

Ik zet mij met plezier in voor uw gezondheid.

 

BIG geregistreerd: 19914320401