« terug naar vorige pagina

Emel Bicer

Huisarts

Mijn naam is Emel Bicer. Ik ben geboren in Nijmegen, opgegroeid in Amersfoort en opgebloeid in Deventer. De geneeskunde opleiding en daarna de huisartsenopleiding heb ik in Nijmegen gevolgd. Tussentijds heb ik gewerkt als zaalarts op de kinderafdeling in Almelo en als arts van verschillende afdelingen van verpleeghuis Carinova St. Jozef (en andere lokaties) in Deventer. Na de huisartsenopleiding ben ik in diverse huisartsenpraktijken en op de spoedpost gaan werken. Tevens heb ik 2 jaar lang als docent voor geneeskundestudenten in het UMC St. Radboud gewerkt.

Wat ik gedurende mijn opleidingen en loopbaan heb geleerd is dat ik graag met mensen werk en dat ik het fijn vindt om mensen verder te helpen. Hierin vind ik het belangrijk dat een huisarts betrokken en goed bereikbaar is. Ook is goed luisteren en informeren erg belangrijk. Dit probeer ik dan ook dagelijks te realiseren voor mijn patiënten.

Dokter Teunissen is een huisarts waar ik goed mee kan samenwerken. Hij wil mij ondersteunen in de opbouw van mijn eigen praktijk. Dit houdt in dat per augustus 2018 huisartsenpraktijk Teunissen nieuwe inschrijvingen aanneemt en ik dan uw nieuwe huisarts zal zijn. De intentie is om de vruchtbare samenwerking te behouden in de toekomst. Uw kennismakingsgesprek en afspraken zullen bij mij gepland worden. Bij afwezigheid zal dokter Teunissen voor mij waarnemen.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking voor uw gezondheid.