« terug naar vorige pagina

Guido van Welsenes

Mijn naam is Guido van Welsenes en ik ben gelukkig getrouwd en heb 3 prachtige kinderen. Ik ben geboren in Utrecht en heb daarna lange tijd in Amsterdam en Naarden gewoond. Na mijn geneeskundestudie ben ik gepromoveerd in Leiden binnen de Cardiologie en heb ik een langere tijd binnen dit vakgebied gewerkt. Hierna heb ik 1,5 jaar op de SEH in Lelystad gewerkt waarna ik besloot huisarts te worden. Mijn opleiding heb ik aan de UvA gedaan en hierop volgend op verschillende plekken gewerkt in het Westen van ons land. Omdat het Oosten gevoelsmatig toch aan ons bleef trekken hebben we in 2022 besloten om de overstap te wagen. En wat is dat een goede beslissing geweest!

Ik ben een dokter die laagdrempelig benaderbaar is en wil graag dicht bij mijn patiënten staan. Een van mijn kernprincipes is: behandel de ander altijd zoals je zelf ook behandeld wilt worden! Ik hoop dat mijn patiënten deze visie met mij delen. De laatste jaren heeft mijn aandacht zich voornamelijk gericht op Leefstijlgeneeskunde en Palliatieve zorg. Ik hoop een steentje bij te dragen voor het behoud van ons mooie vak door middel van het opleiden van coassistenten en huisartsen in opleiding.

 

Ik kijk er naar uit om voor u de juiste zorg te gaan bieden. Linksom of rechtsom. Samen komen we er altijd wel uit!