« terug naar vorige pagina

Mirjam Tervoert

 

Mijn naam is Mirjam Tervoert en ik ben praktijkmanager bij Praktijk Bicer en Praktijk Teunissen.

Na het afronden van de opleiding Management Zorg en Welzijn ben ik gestart als manager,  ik was 7 jaar manager van een Medisch Centrum in de gehandicaptenzorg in Apeldoorn.
Vanaf 2018 ben ik praktijkmanager bij het Academisch Medisch Centrum Deventer, waar de huisartspraktijken Bicer en Teunissen onderdeel van zijn.

Misschien vraagt u zich af, wat doet een praktijkmanager eigenlijk?

De praktijkmanager ontlast de huisartsen op een breed gebied. O.a. op het gebied van bedrijfsvoering, beleid, missie en visie, administratie, personeelszaken, waardoor de huisartsen meer tijd voor de patiënt over houden.
Daarnaast is het mijn taak om de doktersassistenten en de praktijkondersteuners te faciliteren zodat zij hun werkzaamheden prettig uit kunnen voeren.

Ook zoek ik verbinding met andere zorgverleners buiten onze praktijk om te zien waar wij elkaar beter kunnen vinden zodat dit profijt op levert voor u, als patiënt.

Binnen praktijken Bicer en Teunissen vormen we een team dat streeft naar goede huisartsenzorg en willen wij graag dat een ieder zich hier welkom voelt. Toch kan het zijn dat u over iets niet tevreden bent of misschien heeft u een goed idee hoe we de praktijk nog kunnen verbeteren, dan hoor ik het graag van u!

U kunt mij via mail bereiken: m.tervoert@hcdo.nl