« terug naar vorige pagina

Mirjam Tervoert

 

Mijn naam is Mirjam Tervoert en ik ben de praktijkmanager van Praktijk Bicer en Praktijk Teunissen.

Ik heb de opleiding Management Zorg en Welzijn gedaan en ben hiervoor 7 jaar manager van een Medisch Centrum in de gehandicaptenzorg in Apeldoorn geweest.
Misschien vraagt u zich af, wat doet een praktijkmanager eigenlijk?

De praktijkmanager ontlast de huisartsen o.a. op het gebied van administratie, HRM en verdere bedrijfsvoering, waardoor de huisartsen meer tijd voor de patiënt over houden.
Daarnaast is het mijn taak om te zorgen dat de doktersassistenten en de praktijkondersteuners hun werk goed kunnen doen, dus met hen overleg ik wat zij nodig hebben en probeer ik hen te faciliteren.

Ook zoek ik verbinding met andere zorgverleners buiten onze praktijk om te zien waar wij elkaar beter kunnen vinden zodat dit profijt op levert voor u, als patiënt.
Binnen praktijken Bicer en Teunissen zijn we een hecht team dat streeft naar goede huisartsenzorg en willen wij graag dat een ieder zich hier welkom voelt. Toch kan het zijn dat u over iets niet tevreden bent of misschien heeft u een goed idee hoe we de praktijk nog kunnen verbeteren, dan hoor ik het graag van u!

Ik ben meestal op maandag en vrijdag aanwezig op de praktijk, u kunt mij via mail bereiken op: m.tervoert@hcdo.nl

Als u mij persoonlijk wilt spreken, terwijl ik niet op de praktijk ben dan kunt u ook mijn telefoonnummer opvragen bij de doktersassistenten, ik help u graag!