« terug naar vorige pagina

Petra Harmsen

Mijn naam is Petra Harmsen, geboren en getogen aan de andere kant van de IJssel in Twello, maar op dit moment wonend in Deventer.

In 2015 ben ik afgestudeerd als HBO-verpleegkundige en voornamelijk werkzaam geweest in de wijkverpleging. Als coördinerend wijkverpleegkundige en projectleider heb veel facetten van de zorg mogen zien en ontdekken. Hier is mijn voorliefde voor de eerstelijns-zorg gegroeid waarop ik heb besloten om ver te gaan studeren. In september 2019 ben ik gestart met de opleiding tot Physician Assistant in Nijmegen waar ik in maart 2022 ben afgestudeerd. Inmiddels ben ik volop werkzaam in de huisartsenzorg en op de spoedpost naast het Deventer Ziekenhuis.

Als Physician Assistant (PA) neem ik taken van de huisarts over en kan het zijn dat u voor uw klacht bij mij op het spreekuur komt. Dit kan voor een gesprek, medisch advies of kleine chirurgische ingreepjes. Patiënten omschrijven mij als toegankelijk met een goed luisterend oor. Zelf vind ik het belangrijk dat u zich vrij voelt om uw verhaal te doen om vervolgens samen te kijken naar de mogelijkheden voor ondersteuning/behandeling.

 

Big nummer: 39920071981