« terug naar vorige pagina

Afspraak maken

De huisarts houdt dagelijks spreekuur op afspraak.

U kunt zelf online een afspraak inplannen via MijnGezondheid.net of via de app MedGemak

De online afspraak kan gemaakt worden met: dr. Bicer, Maartje Kumru (Aios) of Petra Harmsen (physician assistant). Bij de doktersassistente kunt u alleen telefonisch een afspraak maken.

Telefonische afspraak maken? Dat kan via 0570-259060. De assistente zal vragen naar de reden van uw contact. Ze doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. Ze is daarvoor opgeleid. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Bel de assistente tijdig wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan.

Let op: bent u GEEN patiënt van huisartspraktijk Bicer dan is het NIET de bedoeling dat u een online afspraak maakt. Wordt er toch door een niet ingeschreven patiënt online een afspraak gemaakt dan zijn wij genoodzaakt om een passantentarief van €31,86 in rekening te brengen, direct te voldoen na het consult. Heeft u als niet ingeschreven patiënt huisartsenhulp nodig, bel dan de assistente op onderstaand nummer.

Voordat u een afspraak maakt, bepaal binnen 1 minuut of u naar de dokter moet.

En heeft u al eens op thuisarts.nl gekeken? Hier vindt u heel veel betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid! 

Meer tijd nodig
Indien u meerdere vragen heeft, een gesprek wilt of als u een afspraak wilt maken voor een klein chirurgische ingreep, verzoeken we u dit bij de assistente aan te geven. Dit betekent dat er meer tijd nodig is. Zij kan hiermee rekening houden bij de planning van de agenda.

Huisbezoek
Op de praktijk hebben wij de beste faciliteiten voor lichamelijk onderzoek. Mocht u echter door de ernst van uw ziekte of door een lichamelijke beperking niet naar de praktijk kunnen komen, dan komen wij naar u toe. Zo mogelijk belt u in de ochtend voor het aanvragen van een visite voor dezelfde dag.